Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

Yeni Koç için Cep Telefonunuzla Birlikte Nasıl Para Ödeyeceksiniz?

Gerçek mekanda faaliyet gösteren şehirlerde bankamatik ve oyun kartlarıyla yaptığınız yatırımın yerine cep telefonunu nasıl kullandığınızı öğrenin. Justin Pritchard, CFP, sadece ücretli bir koç ve kişisel finansman konusunda bir uzman deneyin. Adam, Bakiyeniz için bankacılık, para, kullanım, ipotek kredileri ve çok daha fazlasını kapsıyor.

Starburst oyna | Kadın olasılıkları bir dizi muhasebe, işletme finansmanı, vergiler, finansman ve özel finans bölümünü tartışır

Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

Bir ödeme kartı alarak harcama yapabilirsiniz, ancak satıcı gerçek ana kartınızı ziyaret etmez. rehberlik .

“Hapishanede kırılmış” veya “köklü” ürünler çok daha fazla maruz kalır; virüs içeren birime bulaşırsa, kendi yüzde bilgileriniz tehlikeye girebilir.

Otomat makineleri, benzin istasyonu topukları ve diğer düşünme hizmeti veren istasyonlar muhtemelen hücresel maliyetleri destekleyebilir.

Öğrenin Cep telefonunun mevcut kullanım şeklinizin yerine geçmesi için stratejiler hakkında, bankamatik ve tuğla-harç şehirlerinde kağıt oynayacaksınız.

Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

Bu tür starburst oyna NFC sembolleri, siparişi işlemek için musluğunuzu kullandığınız yerdeki sunucularda bulunabilir. Tüm otomatlar veya gaz pompaları mobil kabuk çıkarma için uygun olmayacaktır. Sonuç olarak, taşınabilir cihazınızla birlikte harcama yapmak, uygun olduğunda dalga geçebileceğiniz bir seçenek olacaktır. Zamanla, ulusun bu şekilde harcamak için dikkatinizi yakalama eğiliminde olması muhtemeldir ve rakipleriniz genellikle bu sistemleri yükseltirsiniz. Hücresel ödemeler, kredi kartlarıyla oynamak kadar güvenlidir, özellikle de en yeni alışkanlığın daha güvenli olduğunu gösterir.

NFC, cep telefonunuzun yayın dalgaları aracılığıyla bir satıcının kritik ücretiyle konuşmasına olanak tanır ve yepyeni cep telefonlarında büyük olasılıkla NFC donanımına sahip olabilirsiniz. Öyle olmasa da, genellikle NFC kullanmak istemezsiniz; bazı satıcılarda ödemeleri tamamen internet üzerinden işleyebilirsiniz. Genellikle depoladığınız yeri görüntüleyin ve bu bayilerin tam olarak ne istediğini görün.

Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

“Jailbreak’li” veya “köklü” ürünler ekstra risk getirir; ekipmanınıza truva atı bulaşması durumunda, genellikle kendi yüzdelik tavsiyeniz tehlikeye girer.

Yeni Koç için Cep Telefonunuzla Birlikte Nasıl Para Ödeyeceksiniz?

Öyleyse, tek bir şeyi cep telefonunuzla ödemek en uygun çözüm olabilir.Cep telefonunuzla birlikte siparişleri tamamlamanıza izin veren aynı teknoloji, toplu taşımada seyahat etmenize yardımcı olmak için de kullanılabilir. Sürücü maliyetlerini toplamak için NFC teknik kullanan bir uygulama sunup sunmadığını öğrenmek için bölgesel taşımacılık şirketinizle görüşün ve geçişleri görüntüleyin. Bu belirli teknolojinin toplu taşıma araçlarında yer alma şekli kısmen çok farklıdır.

Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

Bazen ödeme terminaline yakın bir cihaza sahip olursunuz, aksi halde yeni kritik öğeye cep telefonunuzla hafifçe dokunun. Cep çantanızla birlikte cihaza bağlı olarak, aksi takdirde telefonu “uyandırmanız” gerekmeyebilir, aksi takdirde önce cüzdanı açarsınız. Yepyeni ücreti yapmadan hemen önce, adlarından emin olmanız gerekir ve bu nedenle yüzde gerçekleşir. Geri ödeme yaparken, Yakın Topluluk Etkileşimi özelliklerinin etkinleştirildiği bir telefon isteyebilirsiniz.

Bazı satıcılar mobil paraya sahip olamaz, bu nedenle izin sahibi olmak için bir kasiyer aramanız gerekebilir. Aynı zamanda, bazı kuruluşlar, ödeme yapmak istemeden önce aramanın en iyisi olduğu belirli cep telefonlarında çalışır. En önemlisi açıklanan yeni hücresel cüzdanlar, bayilerden gelen verilerinizi gizler.

Cep Telefonunuzla Birlikte starburst oyna Ödeme Yapabileceğiniz İpuçları

Kredi kartı sahibi olmak için harcama yapabilirsiniz, ancak satıcı asıl mastercard bilgilerinizi ziyaret etmeyecektir. Bunun yerine, yüzdeyi oluşturabilmeniz için normalde rastgele “belirteçler” kullanırlar.Çoğu zaman, mükemmel bir kasiyeri ziyaret edin, aksi takdirde her zaman olduğu gibi bildirim-ödeme terminali.